Banner Power Bull 12V 74Ah 680A P7412

Banner Power Bull 12V 74Ah 680A P7412 Expand

Nové

parametry

P7412

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

3 004Kč

včetně dph
2 503Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes do 14:00 a v úterý bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838

Autobaterie Power Bull, autobaterie do každého vozidla, kvalitní autobaterie Banner



Nová generácia motorov moderných automobilov vyžaduje vysoký štartovací výkon. Prvky zaisťujúce bezpečnosť a pohodlie cestujúcich pritom takisto z batérie nepretržite odoberajú prúd. Spoločnosť Banner vyšla v ústrety týmto požiadavkám a pre európske, americké a ázijské značky automobilov vyvinula celkom bezúdržbovú batériu Power Bull na báze čistého vápnika.

- NAJVYŠŠIE BEZPEČNOSTNÉ ŠTANDARDY : Patentovaná technológia Double Top , ktorá obstála aj v skúške prevrátenia batérie , ponúka 100 % ochranu proti úniku elektrolytu do náklonu 45 stupňov . V súčasnosti dodávame túto technológiu automobilkám BMW a VW

- ZDOKONALENÁ PREVÁDZKOVÁ BEZPEČNOSŤ : Poistky proti spätnému zápalu , zapustené hlboko vnútri konštrukcie batérie , zaisťujú v spojení s technológiou Double Top nevýbušnosť batérie Power Bull pri výskyte vonkajšieho zápalného zdroja a vzniku elektrostatického výboja ( ESD ) .

- ABSOLÚTNA BEZÚDRŽBOVOSŤ : Technológia čistého vápnika zabezpečuje minimálnu spotrebu vody a hodnotu samovoľného vybíjania . Batérie Power Bull je od výrobcu naplnená a nabitá - manipulácia s elektrolytom nie je nutná !

- TECHNOLÓGIA VÁPNIKA ZAISŤUJE ENERGICKÝ ŠTART : Optimalizácia aktívneho reakčného povrchu a sústredná konštrukcia dosiek ponúka viac energie .

- ŠTARTOVANIE pri extrémne nízkych teplotách : Vynikajúce parametre pri štarte za studena a vysoká štartovacia energia .

- VÍŤAZ TESTU : Batérie Banner Power Bull sa stala v novembri 2004 v zápolení 16 autobatérií víťazom testu spotrebiteľského časopisu Stiftung Warentest / Nemecko .

- ŠIROKÝ SORTIMENT : Batéria Power Bull od spoločnosti Banner vychádza v ústrety ako požiadavkám európskych a amerických značiek automobilov , tak potrebám ázijských automobilov .

TECHNOLÓGIA ČISTÉHO VÁPNIKA :
Výkonná batéria Power Bull boduje vďaka svojej inovatívnej technológii na báze čistého vápnika a získa si vás dvoma jedinečnými výhodami :
- Extrémne nízkou spotrebou vody ( najmä pri vysokých teplotách )
- Mimoriadne dlhou skladovateľnosťou .

Technické údaje:

napätie [V] 12
kapacita batérie [Ah] 74
rozmiestnenie pólov P
dĺžka [mm] 278
šírka [mm] 175
výška [mm] 190

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.