LIQUI MOLY ČISTIČ KLIMATIZACE KLIMA REFRESH 75ML

SPREJ KLIMA FRESH PLUS 150ml Expand

Nové

parametry

VýrobceLiqui Moly
Balení75 ml

LM21465

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

416Kč

včetně dph
347Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes do 14:00 a v úterý bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838

Prostředek na čištění klimatizace, vnitřního prostoru a ventilace vozu



Dbejte na zdraví sebe a vašich spolucestujících - stačí 10 minut!

V krátké době (cca 10 minut) odstraňuje nepříjemné zápachy, které vznikají v klimatizačních zařízeních, vzduchových kanálech nebo v interiérech motorových vozidel. Snadné použití prostředku bez demontáže pylových nebo prachových filtrů. Po aplikaci zůstává příjemná svěží vůně.

 

použití

Sprej Klima Fresh Plus - Liqui Moly se používá k čištění klimatizačních systémů a interiérů motorových vozidel. Podrobný návod k použití najdete na zadní straně prostředku.

 

Čerstvý vzduch místo zápachu

LIQUI MOLY nabízí rychlé vyčištění klimatizace bez nutnosti návštěvy servisu. Nejen svěžejší, ale také čistší vzduch zajistí prostředek LIQUI MOLY Sprej Klima Reresh.

 


Vadí vám nepříjemný zápach z klimatizace?

Pokud klimatizaci spustíte po několika měsících, velmi často nepříjemně zapáchá. Tento zápach souvisí s technologií klimatizace. Ve výparníku, který produkuje studený vzduch, je permanentně přítomna vlhkost z kondenzované vody: je tedy perfektní živnou půdou pro plísně a baktérie.Tie se tu mohou rozmnožovat a při spuštění klimatizace pronikat do vnitřního prostoru vozidla. Důsledkem nemusí být jen nepříjemný zápach, ale i dráždění očí, alergické reakce a astma. Prostředek LIQUI MOLY Sprej Klima Reresh zbaví klimatizaci, vnitřní prostor i ventilaci vozu rychle a hygienicky nepříjemného zápachu, způsobeného bakteriemi a plísněmi. Je prevencí vzniku alergických reakcí. Sprej Klima Fresh Plus je současně zdrojem příjemné vůně.

 

Aplikaci je jednoduchá - není nutné demontovat pylové a prachové filtry ..


Aplikace trvá pouze deset minut. Při tom není nutné odmontovávat pylové a prachové filtry. Nádobka je konstruována tak, že se jí celý obsah sám postupně vystříká. LIQUI MOLY Sprej Klima Reresh se dodává ve speciální kartonáži, do které se nádobka nasazuje v potřebném úhlu. Tak se celý obsah dostane cíleně a efektivně do ventilačních kanálů.

 

Mnohem intenzivnější s dlouhodobým účinkem!


Tento způsob čištění je ideální pro průběžné čištění především tehdy, pokud se ve vozidle začne klimatizací šířit nepříjemný zápach. "Dále by mělo jednou ročně proběhnout čištění klimatizace v servisu pomocí pistole na stlačený vzduch", radí technik LIQUI MOLY Dietmar Schmid. Zatímco sprej Klima Reresh působí vstupem ventilace, Čistič klimatizace se jako roztok 1 litru čisticí kapaliny vstřikuje přímo na výparník. "Už jen díky takovému množství je tento způsob čištění mnohem intenzivněji a vykazuje dlouhodobější účinek", vysvětluje Dietmar Schmid. Tento systém čištění klimatizací od LIQUI MOLY dokonale doplňuje Sprej Klima Fresh Plus.

 

způsob použití

Před aplikací prostředku je nutné osušit povrch výměníku klimatizace pomocí topení vozidla. K tomu je třeba nastartovat motor a zapojenou klimatizaci vyřadit z činnosti. Teplotu nastavit na maximum (horko), topné a vzduchové výdechy nasměrovat do spodních prostor interiéru, přepnout na vnitřní cirkulaci, ventilátor nastavit na maximum a zapnout ho. Nechat topení pracovat 10 minut. Dózu před použitím dobře protřepat, vložit do otvoru v krabičce a tu umístit před nasávací otvor větrání, který bývá nejčastěji v prostoru nohou spolujezdce. Ovladač rozdělování vzduchu nastavit na střed vozidla (na pasažérů) a do horní oblasti interiéru (na čelní sklo). Následně zatlačit ventil spreje tak, až se zajistí a začne rozprašovat aerosol. Během rozprašování a působení prostředku (cca 10 minut) nechat zavřené všechna okna a dveře vozidla. Po skončení čištění povrch výměníku klimatizace osušit pomocí topení při jeho stejném nastavení jako na začátku. Nakonec vypnout motor a nechat vozidlo cca 10 minut při otevřených dveřích

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.