TURTLE WAX HYBRID SOLUTIONS CERAMIC POLISH & WAX - Leštenka s voskem

TURTLE WAX HYBRID SOLUTIONS CERAMIC POLISH & WAX - Leštenka s voskom Expand

Nové

parametry

VýrobceTurtle Wax
EAN5010322535901
Balení500 ml

10353

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

434Kč

včetně dph
362Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes a do 48 hodin bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax je jedinečnou alternativou šetřící čas.


Tento produkt je ideální pro ty, kteří hledají vše v jednom výrobku. Tato nová a inovativní technologie používá leštící činidla, které odstraňují škrábance a jemné poškození laku, syntetické voskové polymery které zvýrazňují hloubku barvy, lesk, jas a super hydrofobní a SiO2 polymery které dodávají extrémně schopnost odpuzovat vodu formou korálkového efektu a vytváří ochranu proti chemikáliím na několik měsíců.

Nejnovější řada Turtle Wax Hybrid Solutions je navržena pro nejnáročnější detailista v tomto odvětví. Tato šikovně vypracována řada profesionálních produktů je na trhu nejpřístupnější z hlediska jednoduchého použití a ceny. Díky dokonalé směsi nejnovějších technologií v oblasti péče o vozidlo, spojené s desetiletými zkušenostmi společnosti Turtle Wax, má Hybrid Solutions přinést bezkonkurenční výsledky. Vozidla ošetřené hybridními řešeními budou mít nejen zrcadlový lesk a trvanlivou ochranu pro dnešní povrchové úpravy, ale bude připraven na cestu na jakékoliv neočekávané dobrodružství!

Jedinečná alternativa k tradičním vícestupňovým korekčním systémem barev, která šetří čas. Inovativní destičková technologie čistí a odstraňuje nedostatky barev, zatímco super hydrofobní polymery naplněné SiO2 dodávají dokonalou ochranu, hloubku barvy a lesk.

- rovnoměrně naneste, leštěte, voskujte a chraňte své vozidlo jedním jednoduchým krokem, odstraňte víření, škrábance a oxidaci pomocí přesných leštících prostředků
- Super hydrofobní polymery a polymery SiO2 poskytují extrémní ochranu před korozí a chemickou odolnost, která trvá měsíce
- Hydroaktivovaná receptura zvyšuje hloubku barev a zanechává lesk zrcadla
- Nanášejte v malých částech, odstraňujte přebytek suchou utěrkou z mikrovlákna, pro aktivaci vysokého lesku jděte přes povrch navlhčenou utěrkou z mikrovlákna a osušte
- Kolekce Hybrid Solutions obsahuje sladkou ovocnou vůni

NÁVOD NA POUŽITÍ: Auto omyjte a vysušte. PŘÍPRAVEK DOBŘE protřepejte. Nepoužívejte na horké povrchy. Pro dosažení co nejlepšího výsledku neaplikujte velké množství tohoto vysoce aktivního přípravku - doporučené množství je 60ml na vozidlo.

RUČNÍ APLIKACE: Aplikujte 3 malé kapky přípravku na pěnový aplikátor a rovnoměrně rozetřete na plochu ve velikosti 60cm x 60cm mírným až středním tlakem překrývajícím kruhovým pohybem. Přebytečný přípravek odstraňte mikrovláknovou utěrkou. Na dočištění použijte čistou stranu utěrky. K odstranění skvrn a aktivaci polymerů k dosažení lesku použijte navlhčený mikrovláknovou utěrku. V případě potřeby znovu otřete suchou utěrkou z mikrovlákna.

Strojově APLIKACE: Aplikujte 4 malé kapky přípravku na střední pěnový leštící aplikátor a rovnoměrně rozetřete na plochu ve velikosti 60cm x 60cm. Nastavte D / A leštičku na nejnižší rychlost abyste produkt rovnoměrně nanesli. Potom přepněte na vysokou rychlost a za pomoci mírného až středního tlaku, křížovým pohybem, přípravek zapracujte do povrchu. Přebytky odstraňte mikrovláknovou utěrkou. K odstranění skvrn a aktivaci polymerů k dosažení lesku použijte navlhčený mikrovláknovou utěrku. V případě potřeby znovu otřete suchou utěrkou z mikrovlákna.

POZNÁMKA: Vhodnost přípravku nejprve vyzkoušejte na malé ploše povrchu. Přípravek není vhodný pro použití na gumové, vinylové nebo matné povrchy. Před umytím nebo nanesením dalšího vosku / coatingu nechte vytvrdnout 24 hodin.
Pro zachování lesku a ochrany použijte přípravky HYBRIDNÍ RAD - KERAMICKÝ 3 IN 1 Detailer a HYBRIDNÍ RAD - KERAMICKÝ AUTO

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.