Osram xenonová výbojka D2S 35W XENARC Classic - 1 rok záruka

Osram xenonová výbojka D2S 35W XENARC Classic - 1,5 roka záruka Expand

Nové

parametry

VýrobceOsram
Možnost použití na veřejných komunikacíchAno (ECE certifikát)
Barevná teplota4100 K
Rozhodující faktornízká cena, standardní svítivost
Jmenovité napětí85 V
Jmenovitý výkon35 W
PaticeD2S (P32d-2)
Rozměr délky77 mm
Rozměr průměru9 mm
Záruka2 roky
EAN4052899075443

66240CLC

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

735Kč

včetně dph
612Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes a do 48 hodin bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838

Osram XENARC Classic skoro stejný jako ORIGINAL série: stejné barevné teploty, stejný světelný tok původního typu. Rozdíl je v tom, že výrobce nepřijímá dobrovolnou záruku, na tuto série. Nicméně, formotor vám dobrovolně dává záruku na typ D2S Classic.



 

Zaručujeme, že původ je tovární kvality.

 

Formotor prodává Osram Xenonové světelné zdroje, které k nám přicházejí přímo z německé továrny, takže si můžete být jisti, že když budete kupovat, dostanete skutečnou kvalitu. A vy sami si to můžete také zkontrolovat. Na formotor.sk najdete Osram xenonové výbojky, ke kterým je na obalu přiřazen hologram. Napište kód z hologramu do popisného pole Osram monitorovacího programu a Stiskněte ovládací tlačítko.

 

  

Osram program k ověření pravosti xenonových výbojek

 

 

 

 Program vás informuje, že je potřeba najít ověřovací kód světelného zdroje. Také vás informuje v případě, že se nejedná o originální produkt Osram.

 

 

 

 

 

 

 

Najdete levnější? A originální?

 

Těžko. Osram je největší e-dealer na Slovensku. Z německé továrny jsme získali Osram světelné zdroje napřímo za nejlepší cenu. Stanovujeme ceny a zaručujeme nejlepší cenu. Takže pokud najdete mnohem lepší cenu Osram xenonových zdrojů světla, prodávaných na internetu, měli byste je brát s výhradami. Než se rozhodnete, ujistěte se a podívejte se na náš článek o padělaných Osram zdrojích xenonových výbojek kliknutím zde: OSRAM TRUST PROGRAM - NÁSTROJ OVĚŘOVÁNÍ ORIGINALITY A PŮVODU PRODUKTU

 

 

 

 

Barevná teplota:

 

Barevná teplota je 4150 Kelvin. Původní D2S má studená bílou barvu světla. Toto je výchozí barevná teplota xenonových světelných zdrojů.

 

 

 

 

Pár je lepší

 

Vždy se doporučuje vyměnit dvojici xenonových výbojek najednou, protože když jedna výbojka selže, pak je i druhá blízko konce životnosti. Při koupi a výměně jednoho kusu výrobku, stará xenonová výbojka stále pracuje no světelný výkon se nedá srovnat. Z tohoto důvodu se doporučuje všemi možnými prostředky nahradit osram xenonové výbojky vždy v párech, protože nový světelný zdroj se bude podstatně lišit v porovnání s opotřebovaným.

 

 

 

Záruka Osram Classic

 

Xenonové výbojky na trhu Osram Xenarc v Classic sérii, nabízejí 1-letou záruku. Pokud vám z nějakého důvodu přestane po dobu jednoho roku xenonová výbojka správně fungovat, nahradíme vám ji za nový kus. Věříme, že je to pro vás spravedlivá nabídka.

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.