Osram Cool Blue Intense H11 64211CBI 12V 55W 2ks/balení

64211CBIBOX Expand

Nové

parametry

VýrobceOsram
Možnost použití na veřejných komunikacíchAno (ECE certifikát)
Barevná teplota3750 K
Rozhodující faktorstudené a jasnější světlo
Jmenovité napětí12 V
Jmenovitý výkon55 W
PaticeH11 (PGJ19-2)
Světelný tok1350 lm
Rozměr délky67 mm
Životnost (TC)250 hodín
Rozměr průměru12 mm
EAN4052899413009

64211CBIBOX

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

789Kč

včetně dph
658Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes a do 48 hodin bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838

Nejmodernější halogenové žárovky s xenonovým efektem



Množství zákazníků, se kterými se dostáváme do kontaktu, hledá žárovky, které budou nejvhodnější pro jejich potřeby. Častá otázka od zákazníků, kteří hledají žárovky se stylem a výhodami je: "jsou modré autožárovky legální?" Připravili jsme pro Vás článek v němž to dozvíte kliknutím na tento odkaz: Sú modré autožiarovky legálne?

 

 

Najmodernejšie halogénové žiarovky s xenónovým efektom

Jak již název napovídá, halogenové žárovky Osram Cool Blue Intense jsou vážně stylové. Oproti klasickým halogenovým žárovkám produkují Cool Blue Intense světlo s teplotou chromatičnosti až 4200 Kelvinů, takže barva světla připomíná xenonové výbojky. Vše je přitom plně legální a Cool Blue Intense mají homologaci ECE a splňují všechny požadavky EU. Jsou tedy dostupné pro všechny využití předního osvětlení. Osram Cool Blue Intesa jsou žádané zejména ze strany řidičů nadšených z designu. Kromě estetických výhod však nabízejí tyto halogenové žárovky i důležité parametry osvětlení. Ve srovnání se standardními halogenovými žárovkami mají o 20% vyšší intenzitu světla, to znamená, že případné překážky nebo osoby můžete zpozorovat dříve a tedy máte možnost zareagovat spíše na vzniklou situaci na silnici.

 

 

 

Světlo podobné xenonovým výbojkám

Halogenové žárovky Osram Cool Bue Intense mají namodralé, jasné, bílé světlo. Výrazně zpříjemňují každou cestu a dodávají vozu vskutku působivý dojem, velmi podobný xenonovým výbojkám. Pro co nejvyšší svítivost dávejte pozor na to, abyste při instalaci nedotkli prsty skleněné baňky, protože mastný otisk, který by zůstal na žárovce by vám mohl ubírat na svítivosti. V případě, že bude na žárovce mastný otisk, třeba ji očistit vatovým tamponem.

 

 

 

 

Až o 20% bělejší světlo

Osram Cool Blue Intense poskytují až o 20% bělejší světlo než standardní halogenové žárovky, takže obrysy osob a dopravní značení rozpoznáte mnohem dříve. Bělejší světlo také působí na lidský zrak příjemnější jako žluté, takže nebudete cítit během řízení unavené oči. Osram Cool Blue Intense si poradí více i při špatných povětrnostních podmínkách a při mokré vozovce.

 

Životnost Cool Blue Intense Vás nezklame

Osram Cool Blue Intense Vás opravdu nezklame ani co se týče životnosti. Výrobce udává svítivost až 250 hodin, což je při světelném výkonu a intenzity svícení velmi přijatelný údaj. Při žárovkách platí, že výkon a svítivost je vždy na úkor životnosti, ale v tomto případě je to docela slušný kompromis. Dopřejte svému auto nekompromisní vzhled, který vzbuzuje zájem halogenovými žárovkami Osram Cool Blue Intense.

 

V každém případě je cenově výhodnější kupovat duo-box balení, které obsahuje 2 ks halogenových žárovek a vy tak můžete vyměnit žárovky v obou světlech najednou.

 

 

 

 

 

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.