OSRAM COOL BLUE INTENSE NEXTGEN H4 +100% 2KS/BALENÍ

OSRAM H4 COOL BLUE INTENSE NEXTGEN +100% 2KS/BALENIE Expand

Nové

parametry

VýrobceOsram
Možnost použití na veřejných komunikacíchAno (ECE certifikát)
Barevná teplota5000 K
Rozhodující faktorstudené a jasnější světlo
Jmenovité napětí12 V
Jmenovitý výkon60 W
PaticeH4 (P43t)
Světelný tok1650 lm/ 1000 lm
Rozměr délky82 mm
Životnost (TC)100/400 hodín
Rozměr průměru17 mm

64193CBN-HCB

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

380Kč

včetně dph
316Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes a do 48 hodin bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Osram Cool Blue Intense NextGen +100% - Nejmodernější halogenové žárovky s led efektem

Jak už název napovídá, halogenové žárovky Osram Cool Blue Intense NextGen jsou vážně stylové. Oproti klasickým halogenovým žárovkám produkují Cool Blue Intense NextGen světlo s teplotou chromatičnosti až 5000 Kelvinů, takže barva světla připomíná LED. Vše je přitom plně legální a Cool Blue Intense Next Generation mají homologaci ECE a splňují veškeré požadavky EU. Jsou tedy dostupné pro všechna využití předního osvětlení. Osram Cool Blue Intense NextGen jsou žádané zejména ze strany řidičů nadšených z designu. Kromě estetických výhod však nabízejí tyto halogenové žárovky také důležité parametry osvětlení. Ve srovnání se standardními halogenovými žárovkami mají až o 100% vyšší intenzitu světla, to znamená, že případné překážky nebo osoby můžete zpozorovat dříve a tedy máte možnost zareagovat spíše na vzniklou situaci na cestě.


Světlo téměř jako LED ..

Jejich namodralé, jasné, bílé světlo výrazně zpříjemňuje každou cestu a dodává vozidlu vskutku působivý dojem velmi podobný světlu LED. Halogenové žárovky OSRAM COOL BLUE INTENSE NEXTGEN +100%. Díky svému optimalizovanému designu se stříbrným vrchlíkem jsou žárovky H7, H4, H8, H11 a HB3 vhodné i pro světlomety s čirým sklem. Pro co nejvyšší svítivost dávejte pozor na to, abyste se při instalaci nedotkli prsty skleněné baňky, protože mastný otisk, který by zůstal na žárovce by vám mohl ubírat na svítivosti. V případě, že bude na žárovce mastný otisk, je třeba ji očistit vatovým tamponem.

Osram Cool Blue Intense NextGen poskytují mnohem bělejší světlo než standardní halogenové žárovky, takže obrysy osob a dopravní značení rozpoznáte mnohem dříve. Bělejší světlo také působí na lidský zrak příjemněji než žluté, takže nebudete cítit během řízení uanvené oči. Osram Cool Blue Intesne NextGen si poradí více i při špatných povětrnostních podmínkách a při mokré vozovce.

Životnost Osram Cool Blue Intense NextGen vás nezklame!


Osram Cool Blue Intense NextGen vás opravdu nezklame ani co se týče životnosti. Výrobce udává svítivost až 400 hodin, což je při světelném výkonu a intenzity svícení velmi přijatelný údaj. U žárovek platí, že výkon a svítivost je vždy na úkor životnosti, ale v tomto případě je to docela slušný kompromis. Dopřejte svému auto nekompromisní vzhled, který vzbuzuje zájem halogenovými žárovkami Osram Cool Blue Intesne NextGen.

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.