Philips H4 WhiteVision Ultra +60% 2ks/balenie + 2ks W5W

Philips H4 WhiteVision Ultra +60% 2ks/balenie + 2ks W5W Expand

Nové

parametry

VýrobcePhilips
Možnost použití na veřejných komunikacíchAno (ECE certifikát)
Barevná teplota4200 K
Rozhodující faktorstudené a jasnější světlo
Jmenovité napětí12 V
Jmenovitý výkon60 W
PaticeH4 (P43t)
Světelný tok1560/960 lm
Rozměr délky82 mm
Životnost (TC)540 hodín
Rozměr průměru13 mm
EAN8727900354904

12342WVUSM

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

653Kč

včetně dph
544Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes a do 48 hodin bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Poziční žárovky zdarma při každém nákupu: Každé duo-balení žárovek WhiteVision Ultra je dodáváno se sadou pozičních světel Philips WhiteVision Ultra W5W zdarma, takže můžete ještě více vylepšit styl vašeho vozidla a osvětlení! Díky úspěchu série WhiteVision nabízí nová technologie Philips WhiteVision Ultra ještě silnější světlo, přičemž stále zůstává legální.

Proč nakupovat Philips WhiteVision Ultra H4?

Díky technologii WhiteVision Ultra dosáhla společnost Philips svou dnešní nejstylovější žárovku na cestách. Model WhiteVision Ultra se může pochlubit vysokou barevnou teplotou 4200 K, což umožňuje výrazný světelný projekční projev stylové bílé barvy. Stejně jako očividné stylové výhody modelu WhiteVision Ultra, tato řada poskytuje také působivé až o 60% vyšší mimořádně světlo na cestě, což vám umožní, aby vaše jízda profitovala z větší výkonosti a většího stylu. Silné a stylové světlo žárovek Philips WhiteVision Ultra je neuvěřitelné, pokud jde o veřejné použití: přesvědčivý design společnosti Philips a dodržování norem ECE znamená, že tyto stylové žárovky mohou být použity na všech veřejných silnicích a dálnicích. To vše znamená, že si můžete vychutnat silnější a světlejší světlo ze světlometů vašeho vozidla v každodenním provozu.

Vyrobený špičkovými inženýry společnosti Philips, WhiteVision Ultra zaručuje dokonalé umístění světla, což vám umožní vidět co nejvíce na cestu před vámi, a tím pohodlnější a bezpečnější jezdit s lepší viditelností nadcházejících překážek. Nahraďte své halogenové žárovky žárovkami Philips WhiteVision Ultra již dnes a zkuste stylové a vylepšené vidění v jedné rozsáhlé žárovce.

- Teplota barvy 4200 K
- 60% více světla na silnici jako standard
- Stylová ostrá barva bílého světla
- Přesné umístění paprsku
- Schválené na silniční provoz - certifikace ECE

O společnosti Philips

Již více než století společnost Philips doslova udělala svět světlejším místem. Díky stále se rozvíjející technologii a dodržování nejpřísnějších výrobních norem není těžké pochopit, proč je každý ze tří automobilů na celém světě vybaven žárovkami Philips. Nákup od společnosti Philips nabízí nejen nejlepší technologii ve své třídě, ale i duševní pohodu.

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.