Nara Range Power LED H7 svetlomet 2ks/balenie

Nara H7 LED svetlomet 2ks/balenie Expand

Nové

parametry

VýrobceNarva
Možnost použití na veřejných komunikacíchNe (off-road)
Barevná teplota6000 K
Rozhodující faktorled technologie
Jmenovité napětí12 V
Jmenovitý výkon16 W
PaticeH7 (PX26d)
Záruka1 rok
EAN4013790011015
OchranaIP 67

180053000

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

2 182Kč

včetně dph
1 819Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes a do 48 hodin bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Jako druhá generace značky Philips je Narva jednou z prvních, která do technologie H7 zabudovala nejmodernější technologii. Dobrá projekce světlometů v kategorii Off-Road, Narva H7 LED a jeho vysoce konkurenční tržní cena mohou být dobrou alternativou k nahrazení tradičních žárovek H7. Dlouhá životnost díky technologii LED a barevné teplotě 6000 K mají za následek optimálnější jízdní podmínky s vynikající dobou dostupnosti v terénu.

Světlomet Narva H7 LED-HL představuje cenově dostupný střední rozsah a je jistě dobrou volbou pro nahrazení tradiční, dokonce i špičkové halogenové žárovky. S přihlédnutím na jedinečný design halogenových žárovek H7 poskytl výrobce pravý projekční obraz světlometu LED Narva H7 s příslušnými technickými řešeními. Přesné krytí umožňuje lepší a přesnější osvětlení a eliminuje možné oslnění. S přihlédnutím na rozdílnou konstrukci různých svítidel mohou LED diody ve světelných zdrojích otáčet pro správné umístění. To výrazně zvyšuje použití svetlometob Narva H7 LED HL.

Narva H7 LED HL, podobně jako všechny vysokovýkonné LED, je vybavena chlazením. Kovová, zkroucená síťovina na konci svítidel umožňuje dostatečný odvod tepla během normálního provozu. Světelné zdroje jsou vyráběny výrobcem tak aby se hodily pro co nejvíce typů vozidel. Řídící skříňka má krytí IP 67 a toleruje účinky v dopravním prostředí. Samozřejmě, výrobce také doporučuje, aby se kov zde umístil pro správný odvod tepla.

V souladu s předpisy se světelný zdroj Narva H7 LED HL také považuje za off-road, takže se nemůže používat v silničním provozu.

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.