Osram Night Breaker Laser 64210NBL-HCB H7 PX26d 12V 55W

Osram Night Breaker Laser H7 +150% 2ks/balenie Expand

Nové

parametry

VýrobceOsram
Možnost použití na veřejných komunikacíchAno (ECE certifikát)
Barevná teplota3750 K
Rozhodující faktorvysoký jas, studené světlo
Jmenovité napětí12 V
Jmenovitý výkon55 W
PaticeH7 (PX26d)
Světelný tok1500 lm
Rozměr délky59 mm
Životnost (TC)250 hodín
Rozměr průměru12 mm
EAN4052899991811

64210NL-HCB

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

619Kč

včetně dph
516Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes a do 48 hodin bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838

Pokud hledáte autožárovky s nejvyšším možným legálním světelným tokem, vyberte si novou generaci Osram Nigh Breaker Laser + 150%



Jasnější než nikdy předtím!

Přichází autožárovka která posouvá hranici osvětlení na zcela nový level! Experti z dílny OSRAM vyvinuli unikátní produkt, který nabízí nadstandardní hodnoty v oblasti automobilového osvětlení. Osram Night Breaker Laser + 150% druhé generace je pokračováním úspěšné řady která se stala velmi populární po celém světě. Osram Night Breaker Laser 2 generace přináší silné světlo které vás přesvědčí svým výkonem a vaši noční jízdu doslova promění na den. Autožárovky Osram Night Breaker Laser + 150% se svými excelentními vlastnostmi se stanou vaším nejpříjemnějším společníkem na cestách. Silné světlo které produkjú, vám nedovolí nabýt pocit únavy a vy tak budete moci zareagovat na každou překážku včas. Zvýšená intenzita světla není jediná výhoda kterou nabízí další generace Night Breaker Laser + 150%. Výrobce vyhověl požadavkům řidičů a zvýšil hodnotu barvy světla na 3750 Kelvinů čímž dosáhl až o 20% bělejší světlo oproti standardním protějškem. Bělejší světlo působí na lidské oko príjemnjšie a vy se tak budete cítit svěží i v nočních hodinách. Všechny produkty řady Osram Night Breaker Laser + 150% jsou homologovány a jsou schváleny pro použití v silničním provozu. Můžeme říci že Night Breaker Laser druhé generace je králem na cestách mezi konkurenčními žárovkami. Jeho ostré laserové světlo vám pomůže spatřit každou překážku na cestách (dopravní značení, chodce, zvěř, spadlý strom ..) mnohem dříve a vy tak můžete včas zareagovat na vzniklou situaci. Pokud se rozhodnete pro Osram Night Breaker Laser + 150%, dostanete nejsilnějším legálně světlo, které vám pomůže bezpečně dojet do každého cíle a noční jízda se pro vás stane zážitkem!

Větší výběr pro jasnější cestu!

Dosud si mohli užívat excelentní vlastnosti řady Osram Night Breaker Laser užívat jen řidiči, kteří měli své * Vozidla vybavené halogenovými žárovkami H4 a H7. Množství zákazníků však požadovalo toto unikátní osvětlení iv jiných typech halogenových žárovek a přesně tímto požadavkům výrobce vyhověl. Nová vylepšená řada Osram Night Breaker Laser + 150% rozšiřuje svou nabídku pro co nejlepší osvětlení pro vaše vozidlo. Rada Osram Night Breaker Laser + 150% je k dispozici nejen v provedeních H4 a H7 jako předchozí verze ale i dosud v nedostupných typech H1, H3, H8, H11, HB3, HB4. Toto kompletní portfolio vám umožní vychutnat si jízdu za každého počasí a na každém povrchu.

Životnost

Každého určitě zajímá jak dlouho vydrží svítit žárovka s najsilenjším legálním světelným tokem. Při nové generaci Osram Night Breaker Laser H7 + 150% výrobce udává 250 hodin životnosti podle provedeného testu TC, na jehož základě bylo testováno sto stejných žárovek ve stejných podmínkách a v úvahu se brala hodnota první žárovky která přestala fungovat. To znamená že hodnota 250 hodin životnosti je spodní hranice, kterou tyto žárovky musí dosáhnout. Obecně však třeba brát v úvahu, že životnost těchto žárovek je individuální protože ji ovlivňuje řada faktorů, jako například nesprávné napětí v autě (hlavně starší vozidla), stav vozovky a podobně .. Pokud se však na to podíváme na základě údajů, které výrobce poskytuje, nová generace Osram Night Breaker Laser + 150% osvětluje vozovku až o 150m dále ve srovnání se standardními žárovkami, čímž výrazně zvyšuje bezpečnost při každé jízdě. Osram Night Breaker Laser + 150% není jen nejsilnější ale také nejbezpečnější halogenová autožárovka všech dob!

Na vzhledu záleží!

Celá řada nové generace dosahuje barvu světla v rozmezí 3400 K - 3950 K což znamená že světlo má studenou bílou barvu a působí velmi svěže. Častokrát však máme možnost vidět na cestách * Vozidla, které jsou vybaveny několika žárovkami, které mají rozdílnou barvu světla. Nejčastěji jsou to obrysové žárovky (parkovačky), žárovky používány v denním svícení nebo mlhové žárovky. Pro co nejlepší barevné sladění všech světel tak doporučujeme žárovky rady Osram Night Breaker Laser + 150% a do parkovacích světel doporučujeme unikátní halogenové žárovky typu W5W Osram Cool Blue Intense které dosahují barvu světla 4000 Kelvinů a dokonale tak ladí k potkávacím žárovkám rady Osram Night Breaker Laser + 150% a vytvářejí tak xenonový efekt. Osram Cool Blue Intense W5W naleznete kliknutím na tento odkaz.

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.