Meguiar's Two Step Headlight Restoration Kit - sada na renovaci světlometů

Meguiar's Two Step Headlight Restoration Kit - sada na renováciu svetlometov Expand

Nové

parametry

VýrobceMeguiar's

AM1266

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

1 308Kč

včetně dph
1 090Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnosť: nie je na sklade, na objednávku do 2-3 dní

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Sada G2970 Meguiar 's Two Step Headlight Restoration Kit obsahuje dva přípravky, které pomohou navrátit průzračnost Vašim světlometem či kterémukoliv jinému povrchu z čirého plastu, polykarbonátu nebo plexiskla, a zároveň ho ochrání až na jeden rok! Pro použití této sady nepotřebujete žádný přístroj, vše zvládnete hladce i ručně! Pokud si však chcete práci ještě více usnadnit a zpříjemnit, a pokud máte náš leštící nástavec na vrtačku G3500 Meguiar 's DA Power System, můžete na něj uchytit matovací kotoučky a renovaci provést snadno také strojně. Záleží jen na Vás! Renovace světlometů nikdy nebyla jednodušší a rychlejší! Celý proces Vám zabere pouze několik minut a jak my sami dokazujeme na našich detailingových školeních, maskování okolních částí karoserie vám zabere více času, než samotná renovace světlometů!

Sada obsahuje:

Krok 1 - G31704 Perfect Clarity Cleaning Compound ( "čistič")

unikátní čistič určený k odstranění poškození světel, čistič se nanáší na unikátní matovací kotouč, který je součástí sady, v kombinaci s matovacím kotoučem docílíte jednolitého, matného povrchu.

Meguiar 's matovací kotouče, 2 ks

speciální kotouč pro zmatnění povrchu čirého plastu, stačí nanést čistič (krok 1) a rovnoběžnými tahy zmatnit povrch světlometu, můžete pracovat ručně nebo kotouč přilepit pomocí suchého zipu na zadní straně kotouče na leštící nástavec G3500 Meguiar 's DA Power System.

Krok 2 - G17804 Perfect Clarity Headlight Coating ( "ochrana")

jedinečný přípravek pro dlouhodobou ochranu plastového povrchu s nejkvalitnějšími UV blokátory

tento unikátní ochranný prostředek byl nezávisle testován a certifikován (ASTM G154 12a) jako nejkvalitnější UV ochrana vůbec! Ochranný nástřik vydrží na povrchu světla až jeden rok!

Společnost Meguiar 's jako první přichází s tímto unikátním, neinvazivním způsobem renovace a jako jediná kombinuje svůj systém se špičkovou ochranou, která je zcela srovnatelná s originální povrchovou úpravou nových světlometů!

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.