Meguiar's Endurance Tire Gel - lesk na pneumatiky 473 ml

Meguiar's Endurance Tire Gel - lesk na pneumatiky 473 ml Expand

Nové

parametry

VýrobceMeguiar's
Balení473 ml

AM745

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

434Kč

včetně dph
362Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnosť: nie je na sklade, na objednávku do 2-3 dní

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Meguiars Endurance High Gloss Tire Gel je absolutní špičkou v péči o pneumatiky. Tento extrémně koncentrovaný hustý přípravek díky svým prémiovým složkám dodá Vašim pneumatikám bohatý tmavý lesk, který netrvá jen dny, ale rovnou celé týdny.

Speciální složení odolá dešti i dalším nepříznivým vlivům, udrží Vaše pneumatiky v bezchybné kondici po dlouhou dobu. Péče o pneumatiky je důležitá nejen z estetického, ale iz praktického hlediska. Meguiars Endurance High Gloss Tire Gel chrání pneumatiky před vysycháním, praskáním nebo hnědnutím. Používáním tohoto gelu zamezíte projevům stárnutí, váše pneumatiky tak budou vypadat stále jako nové.

Díky praktickému gelovému provedení nehrozí, že umazat čerstvě umyté disky nebo karoserii, jako tomu bývá u rozprašovačů. Nanášení gelu si navíc můžete usnadnit použitím speciálního aplikátoru X3090 pneumatik Dressing Applicator Pad. Díky Tomu nepřijde nazmar ani jediná kapka přípravku Meguiar 's Endurance Tire Gel - lesk na pneumatiky.

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.