Osram Xenarc Cool Blue Boost 66240CBB-HCB 7000K D2S 2ks/balení

Osram Xenarc Cool Blue Boost 66240CBB-HCB 7000K D2S 2ks/balenie Expand

Nové

parametry

VýrobceOsram
Možnost použití na veřejných komunikacíchNe (off-road)
Barevná teplota7000 K
Rozhodující faktorextra studené světlo, vyšší jas
Jmenovité napětí85 V
Jmenovitý výkon35 W
PaticeD2S (P32d-2)
Světelný tok3200 lm
Rozměr délky77 mm
Životnost (TC)1500 hodín
Rozměr průměru9 mm
Záruka1 rok
EAN4052899441064

66240CBB-HCB

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

3 138Kč

včetně dph
2 615Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes a do 48 hodin bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838


Po úspěchu populárního halogenového řady Cool Blue Boost dosáhl OSRAM novou úroveň inovativního, stylového automobilového osvětlení s novou řadou Xenarc Cool Blue Boost. S barevnou teplotou xenonových výbojek dosahující až 7000 K, barva Xenarc Cool Blue Boost daleko převyšuje většinu žárovek na trhu v jeho schopnosti produkovat modro-bílé světlo. Jako výrobce se společnost OSRAM neúnavně zavázala k výrobě inovativního automobilového osvětlení, které je v rozporu s očekáváním zákazníka a konkurence: Xenarc Cool Blue Boost je toho důkazem. Intenzivní modro-bílé světlo Xenarc Cool Blue Boost je dosaženo díky zavedení speciálního plnicího systému uvnitř xenonové výbojky společností OSRAM ve srovnání s běžným nátěrem, které běžně používají žárovky s vyššími teplotami barev.

Spolu s "hyper modrým" odstínem Cool Cool Boost nabízí robustní design a bezchybně přesné promítání paprsku díky vysoce přesným výrobním standardům a inženýrství společnosti OSRAM. To vše vám umožní vychutnávat si nejvyšší styl modrobílého světlometu, jakož i bezpečnost kvalitně vyrobené xenonové výbojky, která neoslňuje ostatní řidiče. Xenarc Cool Blue Boost jednoduše slibuje nesrovnatelný styl v profesionální navrženém, spolehlivém balení. (Upozorňujeme, že díky xenonové technologii dosáhnou žárovky HID optimální Kelvinova rating po krátkém použití. Přibližně 20 hodin k dosažení jejich skutečné barvy.)

Off-Road produkt

Vysoká teplota barev a vyšší světelný tok ve srovnání se standardními xenonovými výbojkami, by mohly narušovat soustředěnost účastníků silničního provozu, což by mohlo ohrozit bezpečnost silničního provozu. Výrobce proto tento produkt samozřejmě doporučuje pouze na terénní použití, tj. k použití mimo silničního provozu. V současnosti a v budoucnosti se zavedením adaptivních světel se mohou tyto světelné zdroje stát legálními, protože již existují inteligentní světla, které řídí a směřují světlo tak aby splňovaly požadavky schválení na silniční provoz. Eliminovali by tak riziko oslnění a v ideální situaci, by poskytovaly ostrý světelný paprsek a ledově bílou barvou osvětlení.

- Až 7000 K barevná teplota
- Živá modrobílá barva světla
- Xenonová výbojka určená pro stylové účely
- Není schválena na silniční komunikaci - pouze použití Off-Road


O společnosti OSRAM

Poskytuje více než 100 let excelence v oblasti inovací, přičemž zákazníci pokrývají 150 zemí - OSRAM je německý výrobní závod a je jeden z nejlepších. Výhledově orientovaná technologie, která se zaměřuje směrem dopředu, vyvinutá společností s vášní pro inteligentní světlo.

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.