Osram Xenarc D2S Night Breaker Laser +200% 66240XNL 2ks/balení

Osram Xenarc D2S Night Breaker Laser +200% 66240XNL 2ks/balenie Expand

Nové

parametry

VýrobceOsram
Možnost použití na veřejných komunikacíchAno (ECE certifikát)
Barevná teplota4500 K
Rozhodující faktorvysoký jas, studené světlo
Jmenovitý výkon35 W
PaticeD2S (P32d-2)
Rozměr délky77 mm
Rozměr průměru9 mm
Záruka3 roky
EAN4052899992931

66240XNN-HCB

HeurekaPricemaniaOriginál tovar

2 622Kč

včetně dph
2 185Kč bez dph

Pokud objednáte toto zboží na firmu a jste plátci DPH, zboží Vám budeme účtovat bez 20% DPH.

Dostupnost: skladem

Objednejte si toto zboží dnes a do 48 hodin bude u vás!

možnosti platby
Utraťte ještě 4 097Kč a získejte zdarma dopravu!

 

Garance vrácení peněz nebo výměny zboží do 30 dní.

 

Jsme tu pro Vás od 08:00 hod. do 18:00 hod.! +421 917 540 838

Osram Xenarc Night Breaker Laser + 200% světově nejsilnější legální xenonová výbojka. Pokud to vaše peněženka dovolí, a chcete dostat co nejvíce světla, vyberte si toto!



Jasnější jako nikdy předtím


Přichází druhá generace dosud nejvýkonnějších xenonových výbojek Osram Xenarc Night Breaker Laser + 200%. Společnost Osram je známa svými inovacemi v oblasti automobilového osvětlení, tentokrát se specialisté této Firmy zaměřili na vyhotovení xenonových světelných zdrojů, které by splňovalo i ty nejpřísnější požadavky řidičů a tak se zrodily produkty nové vylepšené řady Osram Xenarc Night Breaker Laser + 200%, které budou dostatečně jasné na to, aby zajistily bezpečný provoz na jakémkoliv povrchu vozovky.








Produkty Xenarc Night Breaker Laser 200% nové generace mají nejsilnější osvětlení z xenonových světelných zdrojů. Díky nejnovější technologii společnosti Osram získáte přesnější pohled na osvětlení cesty před vozidlem. Podle údajů výrobce jsou nové xenonové výbojky Xenarc Night Breaker Laser druhé generace o 200% jasnější než standardní xenonové žárovky. Díky novým technologicky řešením bylo možne nejen zvýšit hodnoty osvětlení ale také získat jasnější barvu světla (4500 K) které tyto xenonové výbojky produkují. Ve srovnání s klasickými xenonovými výbojkami (4150 K), výrobce mírně zvýšil teplotu barvy, čímž při osvětlení novými Osram Xenarc Night Breaker Laser dostanete o 20% bělejší světlo, které vypadá opravdu dobře :-). Očekává se že nejnovější portfolio produktů druhé generace Night Breaker Laser + 200% bude silnější než jakýkoliv jeho předchůdce z dlouholeté úspěšné řady Night Breaker.

Specifikace výrobce prozrazují, že xenonové výbojky Osram Xenarc Night Breaker Laser + 200% příští generace se rozsvítí až o 250 metrů dál od standardních xenonových světelných zdrojů, čímž se výrazně vylepší viditelnost vzdálených orientačních bodů. To znamená že jakoukoliv překážku (chodec, spadlý strom, výtluk ..) dokážeme zpozorovat s větší vzdálenosti a to nám dává delší čas na reakci, která v niekotrých případech může i zachránit život. Produkty série Xenarc Night Breaker Laser 200% Gen2 při barevné teplotě 4500K poskytují dostatečně bílé kontrastní světlo a také více světla než standardní protějšky, čímž dokáží lépe vyniknout v provozu a tím zvýšit bezpečnost. Ti, kteří si vybrali sérii Osram Xenarc Night Breaker Laser 200% Gen2, se budou cítit bezpečněji během noční jízdy za akáychkoľvek podmínek. Životnost Xenarc D2S Night Breaker Laser 200% gen2 je cca 3000 hodin, což při průměrné rýhchlosti 50 km / h znamená 150 000 kilometrů.











Zaručujeme původ a kvalitu zboží

Xenonové světelné zdroje OSRAM, které Formotor s.r.o. prodává, k nám přicházejí přímo z německé továrny, takže si můžete být jisti, když budete kupovat u nás, dostanete skutečnou kvalitu. I Vy sami si to můžete zkontrolovat. Xenonové výbojky prodáváme v baleních, na kterých najdete hologram. Ověřovací kód z výrobku vložíte do monitorovacího progarmu OSRAM a stisknete tlačítko "potvrdit".






Program Vás informuje, že je třeba najít na světelném zdroji ověřovací kód. Také Vás informují, že dostali pod kontrolu kódy, které by mohly zvýšit možnost padělání. Program k ověření pravosti výrobků naleznete kliknutím na tento odkaz.









Vždy vyměňujte v párech!


Vždy se doporučuje vyměnit dvojici xenonových výbojek, kdy jedna výbojka selže, pak je i druhá blízko konce životnosti. Při koupi a výměně jednoho kusu výrobku, stará xenonová výbojka stále pracuje no světelný tok se nedá srovnat. Proto se doporučuje všemi možnými prostředky nahradit OSRAM xenonové výbojky Night Breaker Laser vždy v párech! Výměnu OSRAM xenonových výbojek by měl provádět kvalifikovaný pracovník.









Můžete mít záruku


Xenonové světelné zdroje výrobců jsou bez záruky, která po celou dobu životnosti závisí na úrovně napětí ve Vašem vozidle. Formotor s.r.o. však poskytuje exkluzivní záruční servis. Pokud nebudete spokojeni s kvalitou výrobků, odkoupíme je od Vás do 14 dní spát a pokud by výrobek zakoupen u nás přestal správně fungovat do jednoho roku, nahradíme Vám ho novým výrobkem.

Akceptovat

Naša webstránka používá technologii cookies. Pokračováním v jeho prohlížení souhlasíte s použitím této technologie. Více info o cookies.